Vállalati kultúra

Vállalati Alapelvek

 • A MEGRENDELŐ AZ ELSŐ

  A lehetőségek a piacon kezdődnek. A mi feladatunk, hogy megfelelő módon kifejlesztett termékekkel mi is közreműködjünk megrendelőink piaci sikerében, és megalapozzuk részünkről a megrendelőink vezető üzleti pozícióját. Folyamatosan fejlesztett és magas színvonalú termékeinkkel megrendelőink állandó megelégedettségét kívánjuk elérni.

 • AZ EGÉSZSÉG ÉS A BIZTONSÁG FONTOSSÁGA

  Munkatársainkat érintően, elsődleges törekvésünk, hogy mindenki egészséges és biztonságos munkakörülmények között dolgozzon. Olyan munkahelyet szeretnénk teremteni, ahol minden munkatárs veszélyek nélkül, nyugodtan és jó kedvvel dolgozhat. A munkavédelmi előírásoknak megfelelően minden munkatárs megfelelő munkavédelmi oktatásban és tájékoztatásban részesül, munkavédelmi eszközöket kap, és a munkája során alkalmazott gépek és berendezések változtatása esetén megfelelő tájékoztatásban részesül. Célunk, hogy a munkahelyi baleseteteket vagy egészségkárosodásokat megelőzzük, és teljes mértékben elkerüljük.

 • TISZTELET A KÖRNYEZETNEK ÉS A KÖRNYEZETVÉDELEMNEK

  Elemezzük a gyártási és logisztikai munkafolyamatokból esetlegesen eredő környezetvédelmi kockázatokat és károkozásokat!
  Munkatársainkat arra tanítjuk, hogy a munkafolyamatokkal kapcsolatos utasításokat pontosan betartsák, ezzel többek között a legmagasabb környezetvédelmi előírások betartását érve el. Célunk, hogy minden olyan károkozást megelőzzünk és elkerüljünk, amely a környezetre ártalmas lehet.

 • A DÖNTÉSHOZATALI POZÍCIÓ LEHETŐSÉGE ÉS A FELELŐSSÉG VÁLLALHATÓSÁGA

  Alapelveket, irányvonalakat, célkitűzéseket és költségeket együttesen tisztázva, Munkatársainknak megadjuk a lehetőséget, hogy különböző – munkájuk kapcsán felvetődő – helyzeteket ők elemezzenek, és az eredményeket értékelve saját maguk döntéseket hozhassanak.

 • ÖSSZPONTOSÍTÁS

  A teljesítménymutatók és a már elért célok a mi referenciáink!
  Folyamatosan a fejlődésre összpontosítunk, és elsőbbséget adunk olyan elképzeléseknek, amelyek kis ráfordítással és alacsony költséggel a leggyorsabb megtérülést hozzák.

 • ELSŐ AZ EMBER

  Jó munkaerő = Jó eredmény!
  Harmonikus munkahelyi körülmények megteremtésére törekszünk. Hagyjuk és megkívánjuk, hogy munkatársaink alkalmazzák szakmai tudásukat, kreativitásukat, helyi ismereteiket és intelligenciájukat. Elkötelezett munkatársaink versenyképes piaci helyzetünket biztosítják. Célunk és tervünk egy olyan munkahely megteremtése, ahol megfelelő emberi erőforrás fejlődik ki.

 • VERSENYKÉPES ÉS GLOBÁLIS SZEMLÉLET

  Javasoljuk és lehetővé tesszük, hogy munkatársaink a Musashi Csoport cégein belül tapasztalatokat és információkat cseréljenek – igen erős anyavállalatunkon keresztül is –, hogy piaci előnyt tudjunk kovácsolni közös eredményeink és teljesítményeink alapján. A Musashi Csoport támogatja a helyi vezetés kezdeményezéseit, sőt, jó eredmények után megosztja azt a csoporton belül másokkal is.

 • DÖNTÉSHOZATALOK, INTÉZKEDÉSEK ÉS TETTEK

  Ahhoz, hogy vezető piaci pozíciót érjünk el, egy alkalmazkodó szervezetet kell létrehoznunk, amely képes gyorsan és megfelelő módon válaszolni a körülöttünk zajló változásokra. Rendszeresen olyan döntéseket kell hoznunk és olyan lépéseket kell megtennünk, amelyek megoldják a felvetődő problémákat, segítenek a célok elérésében és biztosítják a cég folyamatos fejlődését.

 • AZ INFORMÁCIÓ SZABAD ÁRAMLÁSA ÉS A KOMMUNIKÁCIÓ

  A hatékony döntések meghozatalához mindig a megfelelő információ szükséges. Ezért támogatjuk minden olyan eszköz alkalmazását, amely akár szemmel is jól láthatóan jelzi a fontosabb irányvonalakat. Ugyanakkor, támogatunk minden olyan csapatszellemet erősítő elképzelést, amely elősegíti egy hatékony, nyitott, mindenkit meghallgató és tájékoztató rendszer felépítését.

 • PROFITORIENTÁLT VEZETÉS

  Optimális profit elérésével képesek leszünk megvédeni és biztosítani cégünk jövőjét úgy, hogy közben a tulajdonosok befektetései is megtérülnek. Rövid távú céljainkat nagyon óvatosan és ésszerűen kell megválasztanunk ahhoz, hogy hosszú távú céljainkat elérjük.