Üdvözöljük a Musashi Hungary honlapján!

A MUSASHI-csoport tagjaként két gyárral vagyunk jelen Magyarországon. Termelő egységeink Ercsiben (Musashi Hungary Ipari Kft.), valamint Füzesabonyban (Musashi Hungary Füzesabony Kft.) szoros együttműködésben, közös menedzsment irányítása alatt tevékenykednek.

Működésünkben ugyanaz a szilárd termelési filozófia, szakmai megközelítés és vállalati politika érvényesül, mint az anyavállalatunknál, ugyanakkor kellő tapasztalattal rendelkezünk az európai autóipari kultúra sajátosságait illetően és ezáltal képesek vagyunk megfelelni vevőink követelményeinek.

Célunk, hogy a MUSASHI már világszerte ismert és elismert magas minőségi szintjén autóalkatrészekkel lássuk el az európai autógyártókat első és másodszintű beszállítóként, ezáltal növelve cégünk, mint márkanév, illetve nagy precizitású megmunkálást igénylő termékeinek ismertségét Európában is.

A Musashi-Europe (www.eu.musashi-group.com), mint regionális irányító szervezet szakmai felügyelete és támogatása mellett a magyarországi gyártó kapacitás és szakmai kompetencia egyre növekvő szerepet tud vállalni a cégcsoport európai stratégiájának sikeres megvalósításában.

Gelányi Szilárd
Ügyvezető Igazgató