Minőségbiztosítás

A Musashi Hungary Ipari Kft. összes munkafolyamata az üzleti kiválóságra törekvő folyamatos és magas színvonalú minőségbiztosításon alapul. A legmagasabb szintű minőségügyi módszereket és filozófiákat alkalmazzuk a vevői, tulajdonosi és a dolgozói igények kielégítésére és az elégedettség folyamatos javítására.

Minőségügyi alapelveink közé tartozik a VEVŐKÖZPONTÚ szemlélet, melyet cégünk minden területén alapelvként kezelünk, hogy vevőink teljes megelégedettségét elérjük. Vevőinkkel közvetlen és együttműködő kapcsolatra törekszünk, így az évenkénti rendszeres vevői auditokon és megbeszéléseken közösen gondolkodunk, céljainkat egyeztetjük.

A MINŐSÉGTUDATOSSÁG olyan alapértékünk, melyet minden dolgozónktól elvárunk munkája során, hogy a kívánt minőséget biztosítani tudjuk minden belső és külső vevőnknek. Tudatában vagyunk, hogy az általunk gyártott termékek szigorú minőségi és biztonsági követelményeknek kell megfeleljenek, mely elvárásokat már figyelembe veszünk a tervezési és fejlesztési folyamatainkban is.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS érdekében mérjük és értékeljük teljesítményeinket. Stratégiánkban és éves terveinkben olyan üzleti és minőségügyi célokat határozunk meg, melyek elősegítik és tükrözik a folyamatos fejlődésünket. Fontos számunkra a belülről jövő fejlesztési javaslatok felkarolása és véghezvitele, ezért hoztuk létre a Smart Ideas (Okos Ötletek) programunkat is.

A Musashi Hungary Ipari Kft-nél kiépített irányítási rendszer megfelel az IATF 16949:2016 minőségügyi szabvány, az ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszer valamint az ISO 50001:2018 energiairányítási rendszer követelményeinek egyaránt. Mindemellett folyamatos erőfeszítéseink és tudatos munkánk révén kívánjuk fenntartani az elért eredményeinket és állandó fejlődésünket, hogy a küldetésünkben és filozófiánkban megfogalmazott minőségközpontú személetnek megfelelően a legmagasabb fokú vevői megelégedettséget elnyerjük. Ezen filozófiát követve alakítottuk ki saját minőségpolitikánkatkörnyezetvédelmi politikánkat valamint energiairányítási politikánkat is.

Elismeréseink