Üdvözöljük a Musashi Hungary Ipari Kft. honlapján!

Vállalatunk, a Musashi Hungary Ipari Kft. (röviden ’MHM’) 2000 márciusában alakult a japán Musashi Seimitsu Industry Co. Ltd. leányvállalataként. Az MHM egy hagyományos, mégis innovatív gyártó cég, mely nagy pontosságú autó- és motorkerékpár alkatrészekkel látja el a vezető autó- és motorkerékpár gyártókat és beszállítókat Európában.

A működésünkben ugyanaz a szilárd termelési filozófia, szakmai megközelítés és vállalati politika érvényesül, mint az anyavállalatunknál Japánban. Ugyanakkor képesek vagyunk elfogadni és alkalmazni az előnyeit mind a japán, mind az európai (ipari) kultúrának, ami nagyon egyedi. Ezzel a háttérrel az a célunk, hogy vevőinket a várakozásaiknak megfelelően és azok felett szolgáljuk ki.

A több mint egy évtizedes sikeres üzleti tevékenység és növekedés okán tudtunk elérni egyre magasabb szintű kompetenciákat a termelési folyamatok, a technológia kiválasztása és alkalmazása során. Képesek vagyunk fenntartani, sőt javítani az erősségeinket, a versenyképességünket és a különleges pozíciónkat (a mérnöki funkció, amely a gerincét alkotja a magyar működésnek, évről évre erősödik) különféle hagyományos Kaizen tevékenységek alkalmazásával, valamint folyamattervezés és fejlesztés kombinálásával.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a folyamatos fejlődésünk által részt vehetünk mind a magyar, mind az európai autóipar növekedésében, miközben hosszú távú karrierlehetőségeket tudunk biztosítani a munkatársainknak nemzetközi munkakörnyezetben. Bízunk benne, hogy a jövőben tovább fogjuk bővíteni a magyar és az európai tevékenységeinket is.

Tisztelettel,

Yusuke FUKUDA
Ügyvezető Igazgató

Yusuke FUKUDA
Ügyvezető Igazgató